VILÁGMÉRETŰ MESEKÖNYV KÉSZÜL!

Legyél a részese ennek a fantasztikus meseillusztrációs világ-játéknak!

Rajzpályázat gyermekeknek, gyermekcsoportoknak!

Kedves gyerekek! Van kedvetek lerajzolni a betű-figurák kalandjait és részt venni egy közös internetes-mesekönyv megalkotásában?

Legyetek részesei egy világméretű játéknak!

Link a rajzpályázathoz!

Ezt a mesét olvashatod angolul: Letter Land Story blog és spanyolul is: Cuentos de Letras blog

L Lillian

A Abby

S Steven

-Ez egy hihetetlen város! -mondta Abby bámultan amikor kiszálltak a Las Vegasi McCarran nemzetközi repülőtéren.

-Ez álmaim városa! -mondta tátott szájjal Lillian.

-Itt van a Welcome to Fabulous Las Vegas tábla, ami egyszerűen csodaszép! -mondta a Taxiból Steven.

-Soha nem hittem, hogy ide el fogunk valaha is jutni! Ez, ez! -hebegte Abby, aki nagyon le volt döbbenve. -Szóhoz se jutsz igaz, Abby? -mondta Steven.

-Mi itt fogunk aludni ebben a luxus MGM Hotelben? -kérdezte Lillian. -Igen drága barátnőm, lelkendezett Abby. -Aludjunk egyet, holnap lesz a nagy nap! -ásítozott, Steven, aki már feküdt is be az óriási méretű francia ágyra.

-Jó reggelt lányok! -kezdte Steven a következő nap reggelét. Csodás napot kívánunk neked is Steven! – bámultak ki az óriási ablakon a lányok. -Mit eszünk ma reggelire? -kérdezték korgó gyomorral egymást a fiatalok.

-Én most egy jó kis rántottára vágyom, jó sok sajttal, kolbásszal és egy fincsi kakaóval! -mondta Steven. -Én egy pirítóst szeretnék vajjal, virslivel és egy jó Starbucks kávéval! – nézegette a reggeli menü kártyát Abby. -Tudjátok mit csinálunk? Felhozatjuk a szobánkba ezt a sok-sok finomságot. Én még rendelek kekszet narancslével. -már hívta is a recepciót a telefonon Lillian

A három barát miután megreggelizett, elindultak felfedezni a várost. -Először az M&M’s múzeumba és a Coca Cola Storeba mentek és vettek néhány kis ajándékot és csokit.

-Ez a világ legjobb csokija szerintem! Isteni finom! -falta be a golyókat Steven.

-Én sajnos nem ehetek ilyeneket! -sóhajtott Abby szomorúan, mert érzékeny vagyok a csokira.

A három barát felszállt a Hop-On Hop-Off buszra és körbejárta vele az egész várost.

A kirándulás során útba ejtették az High Rollert, utána a Bellagiót, ahol megcsodálták a világ legfantasztikusabb szökőkútját. Látták a Mirage Hotelt a „mű vulkánnal”, továbbá kivitte a busz őket egészen a Fremont Streetre, ahol sok-sok érdekességet láttak: pl az utca fedett tetejére kivetítenek fantasztikus filmeket és közben csodás zene szól.

A városnézés után a fiatalok visszamentek a hotelbe és felöltöztek szép, elegáns ruhába. Lent a szálloda előtt pedig már várta őket egy gyönyörű fekete Limuzin. Ekkor következett a limuzinos autókázás. A kocsi nem csak kívülről, hanem belülről is csillogott-villogott és még gyerekpezsgőt is bekészítettek az autó bárjába. A sofőr nagyon kedves volt, több helyen, ahol megálltak lefotózta a fiatalokat. A legszebb képek a Circus Circus előtt és a Welcome to fabulous Las Vegas táblánál készültek.

Ezután következett a legnagyobb show, mert sikerült jegyet venniük David Copperfield varászlatos műsorára. Csodás fények, fantasztikus hangulat volt a teremben. A legnagyobb meglepetés pedig akkor érte a három barátot, amikor a bűvész őket hívta fel a színpadra. Elsötétült a nézőtér, amikor csak annyi hallatszódott a hangszórókból, hogy: Abracadabra! Abracadol!

Ebben a pillanatban a barátok eltűntek és elrepítette őket a varázslat a Stratosphere Towerhez és arra eszméltek fel, amikor már csak egy kötéllel lógtak fejjel lefelé a toronyból. -Micsoda varázslat! -mondta sikítozva Lillian, akinek elment a hangja a visítás miatt.

-Júj! Újra! Újra! -kacagott Steven.

-Micsoda varázslatos kaland volt ez a nap! -lelkendezett Lillian

-Ugye még visszajövünk ide egyszer, drága barátaim? -kérdezte vágyakozva Steven a lányokat.

-Yes we do! -kiáltották a lányok angolul, ami annyit jelent, hogy igen.

Aktivitás:

Nézzétek, kattintsatok rá az alábbi linkekre, és meglátjátok, hogy milyen sok érdekességet találtok rajta!




Add Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d bloggers like this: