Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy kutya, akit úgy hívtak, hogy Duke. Ez a kiskutya imádta a csokit és mindig, amikor meglátta az édességet a boltban, azonnal vett egy táblával, hogy azonnal befalja. Többször előfordult, hogy nem is magának vette. Tudniillik, hogy ez a kiskutya imádott ajándékozni és amikor volt annyi pénze, hogy vegyen két vagy három tábla édességet, akkor elajándékozta a családjának, a barátainak és sokszor még idegen szegény embereknek is adott belőle.

A legnagyobb álma az volt, hogy elmehessen egyszer egy csokigyárba. Azt tudta, hogy nagyon különleges élmény lenne elmenni egy ilyen helyre. Mindig azt nézte az interneten, hogy nyitva van-e egy csokigyár, amit meg lehet látogatni idegeneknek is.

Amikor elérkezett a szülinapja, akkor a nagyszülei vettek Dukenak egy Twix csokoládét és amikor kinyitotta a csomagolást a kutyus, akkor Duke-ot egy nagyon-nagy meglepetés érte. A csokipapírban Duke talált egy kis levelet, amiben azt állt, hogy a kiskutya és a családja elmehetnek meglátogatni a Twix Csokigyárat! Duke borzasztóan boldog lett és megköszönte a nagyszüleinek, hogy ezt az ajándékot kapta tőlük a szülinapjára.

2 nappal később, Duke és a családja elindultak a Twix csokoládégyárba. Nagyon várom ezt az utat! – mondta boldogan Duke. – Remélem lesz egy kis kostoló is, mert én a mogyorós csokoládét szeretném kipróbálni. Azt mondjak az az egyik új Twix fajta -mondta Duke apukája a többieknek.

Amikor leparkoltak az autójukkal a parkolóban, akkor látták meg, hogy egy hatalmas gyárhoz érkeztek aminek a bejáratánál az idegenvezető fogadta őket. Üdvözöllek beneteket a Twix Csokigyárban-mondta az idegenvezető. Alig várom, hogy megmutathassam nektek a csokigyárat-folytatta a férfi. Volna egy kérdésem! -mondta Duke. Igen? -válaszolt az idegenvezető. -Itt lesz az új mogyorós csokoládé is? -kérdezte Duke. A válasz igen, majd a túra végén megkóstolhatjátok-válaszolta az a férfi.

csoki gyár

Amikor bementek a csokigyárba, rengeteg érdekes masinát láttak, amivel a csokit keverték, temperálták és az összetevőket feldolgozták. Duke nagyon sokat kérdezett és az idegenvezető körbe vitte őket az egész gyáron és szívesen válaszolt az állandóan érdeklődő kiskutya kérdéseire.

A túra végén kóstolásra is lehetőség nyílt és természetesen a család sokfélét megkóstolt és a végén vásároltak is belőle. Az idegenvezető köszönetet mondott a családnak és elbúcsúzott tőlük. Duke és a szülei nagyon jól érezték magukat a kirándulás alatt, amiről számos fényképet és videót készítettek. A fotókat a kiskutya megmutatta a nagyszüleinek és a barátainak is az iskolában.

Duke

Itt a vége, fuss el véle, aki nem hiszi, járjon utána




Add Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d bloggers like this: